2023-08-20
因為要過海整啲野,所以要快快食個晚餐,經過見列呢間裝修幾特別就入左去試下喇😛😛(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑和牛漢堡Combo($139)和牛漢堡見openrice都好多人會叫黎試,所以就叫左一個combo,即係有薯條既餐試下,個肉味係好濃,同埋都口感幾好幾軟熟,不過都幾飽肚,男小編食左3/4都覺得已經好飽😂😂不過薯條就係mc Donald薯條,冇太大特別,個人鍾意食粗薯條多啲😝豬肉漢堡($87)佢total 5款漢堡,其實想叫cheese試但因為唔鍾意食bacon就叫左豬肉漢堡,但點知都係有bacon😂😂😂呢個整體黎講就冇咩特別😂😂冇咩肉味,但有啲洋蔥碎就加番啲分🥸🥸Coconut Pineapple Gelato($56)我地叫左個standard size既gelato試一試,可以揀筒/杯,但為左方便share食,所以叫左杯,不過上到枱係覺得稍為細啲啲🫣🫣2個人食幾啖都食完🤣🤣味道黎講,個pineapple 味係幾出,仲好似食到啲菠蘿/椰子粒粒,不過會建議唔好加上面啲醬,有啲啲影響左個味道🫣😛價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑Burger價錢都係平時差不多既價錢,貴啲個啲
(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
和牛漢堡Combo($139)
豬肉漢堡($87)
價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
Burger價錢都係平時差不多既價錢,貴啲個啲要過$100,如果想食平少少都可以揀豬肉漢堡就會低過$100😝😝不過gelato價錢就稍為貴啲啲,因為見佢個鋪頭名係有gelato,所以都叫左一個黎試下🤣🤣
交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
係時代廣場行番出去鵝頸橋方向,係正過馬路個個位置,因為佢鋪面唔算大,所以唔算好突出,但係入面食緊都會見到好多人經過都會透過玻璃裝入黎望下😂😂過海食野通常都係因為有野要做所以冇揸車,但附近最近都有時代廣場既停車場😛
環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
入面鋪頭唔算大,都係得3-4張枱,但佢既裝修都有啲格調,係走一個藝術既風格🤔老實講,入到去唔會覺得似係食漢堡包😂😂咁岩去食既時候算早所以唔算好多人,食得都幾舒服🤩🤩
服務:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
鋪頭既店員係外藉人士,不過廣東話非常好,我地叫完野有另一枱入黎同佢用英文溝通😂😂但大家下次黎唔使擔心可以用廣東話的,不過佢地都幾忙,整野食又係佢地,落單收錢都係佢地🤣🤣
性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
而家食burger真係大部分都要過$100,如果大家覺得貴,呢到仲有一款叫tasting,就醬份啲但平啲,岩啲胃口冇咁大既女仔,但呢到既和牛漢堡係唔錯既,經過既不妨可以試下😋😋