2021-09-10
入到去餐廳環境寬闊座位舒服,設計亦都唔錯!俾人一種好清涼同文青嘅感覺!餐廳係用網上落order 既,自己鍾意食乜就撳掣,確實方便!餐廳主要係西餐沙律,全日早餐,意粉,薯條,蛋糕,甜品,同埋特飲為主!賣相都好靚!咁我就首先叫咗一份全日早餐!一上到枱,非常之豐富同大份!有兩塊好大嘅熟蛋,司華力腸,冬菇,煙肉,焦糖麵包同埋沙律!沙律生菜非常之新鮮,雞蛋都煎得好香滑!啱晒呢啲鐘意唔同味道嘅嘅我!伯爵紅茶巴斯克芝士蛋糕好香濃嘅茶葉味道,而且甜而不膩,同事又唔會搶咗芝士嘅香味,口感亦都好香滑,好好食!牛角窩夫配特濃咖啡雪糕有個麵包非常之鬆軟香口,再淋上咖啡味特濃嘅雪糕,一軟一硬配合得好好!薑汁梳打食完香濃嘅嘢,叫咗一杯薑汁梳打,裏面係有真既薑粒係到,飲落去非常之清涼,唔會話太辣!依間餐廳係觀塘少有嘅Cafe,值得去食!
入到去餐廳環境寬闊座位舒服,設計亦都唔錯!
俾人一種好清涼同文青嘅感覺!
賣相都好靚!
咁我就首先叫咗一份全日早餐!
啱晒呢啲鐘意唔同味道嘅嘅我!
伯爵紅茶巴斯克芝士蛋糕
牛角窩夫配特濃咖啡雪糕
薑汁梳打
依間餐廳係觀塘少有嘅Cafe,值得去食!