小妹乃係第一次使用openrice填寫食評,因為覺得食品好值得稱讚,所以開個account寫下佢有幾好食…呢個舖位前身係蛇王弟,同埋台式飲品+串燒, 依家老闆主打海南雞飯同埋砂鍋翅…我係第二次嚟食呢個砂鍋魚唇翅,自從試咗第一次之後就念念不忘, 一來佢唔貴 二來有質素,我地去相~入面有雞絲、迷你帶子、魚唇同埋仿翅。真係比得上酒樓嗰d另外佢有個海南雞飯,我亦都好讚👍🏽已去骨,肉質嫩滑,脂肪比例較低,好值得我呢個「海南雞飯迷」去開餐!!因為太好賣,所以我8:30左右去到嘅時候,已經得返一個飯,我就叫咗佢嚟食,係我第一次食呢度嘅海南雞飯,真心推薦😋( 我太肚餓所以冇幫雞飯影相,而上面嗰張砂鍋翅嘅相,係我上次影嘅)我係兩個人去,但淨返一個飯,老闆特登「畢」大碗d飯俾我,仲問我夠唔夠食,然後額外送咗兩碗雞湯俾我哋飲,非常好人😃一個飯加碗翅都只係70蚊(有找)咋!請注意:裏面位置唔多,座位亦唔稱得上好好坐,但佢一個餐又好食又咁抵,都好正啦~(我唔係打手,老闆亦都唔識我,我係真心覺得好食而推薦)

砂鍋魚唇翅

入面有雞絲、迷你帶子、魚唇同埋仿翅。
真係比得上酒樓嗰d

另外佢有個海南雞飯,我亦都好讚👍🏽

一個飯加碗翅都只係70蚊(有找)咋!

(我唔係打手,老闆亦都唔識我,我係真心覺得好食而推薦)
砂鍋魚唇翅
  • 去骨海南滑雞飯