2014-01-14
成日經過呢間日本料理,諗住老公就嚟生日所以尋晚就同老嚟呢到慶祝順便試吓啲味道,首先讚吓啲服務態度比十個好,事緣 Book 位時我就問生日有冇咩優惠啦,跟住對方講完每位價錢後就話前一日訂位有88折或者生日嗰位會半價,咁我問邊個優惠抵啲,之後對方好耐心咁話如果係用88折抵啲,咁對方就 mark 低我哋嘅 “電視框”輪到食物方面: 1. 生食: 刺身同壽司都係新鮮即場由師傅做,啲刺身仲砌到好靚,唔似某啲放題咁求其堆晒一堆落隻碟好似垃圾咁比客人,啲三文魚好鮮甜,推介食品: 三文魚同黃金魷魚壽司2. 熟食 : 啲嘢食都係超熱,有啲炸物唔會好大碟,每碟都係細細碟咁,等唔會一下子食飽飽,推介食品 : 炸雞軟骨粒(細細粒咬落去好得意嘅感覺)、七味炒牛肉(雖然落咗好多七味粉但一啲都唔辣食落去甜甜地,啲肥牛又煮得啱啱好唔會靱)、羊架 (我亨亨話超正唔會羶)整體嚟講平靚正,尋晚食得好滿足,唯一美中不足係地方有啲狹窄
輪到食物方面:
整體嚟講平靚正,尋晚食得好滿足,唯一美中不足係地方有啲狹窄