2019-07-06
之前剛剛新開時食過,感覺好差,係佢個香菇素湯較為吸引,今日行過,又想食下,見無人,就入去食,比多次機會佢啦。河粉+香菇+雞翼尖+清湯魚蛋+香菇素湯油麵+豬腸+豬皮+魚片頭+香菇素湯+咖啡汁最後上檯時,發現是比左咖哩魚蛋而不是清湯魚旦,問個侍應,佢仲話係只有呢款,咁說好的清湯魚旦是什麼東東呢?!之後要求換過另一碗,因為呢碗是叫比我小朋友吃,所以不能要辣,隔了陣又過來說原來係有清湯魚蛋,是廚房攪錯,吓,咁都得,感覺佢地內部溝通有啲亂有啲唔清晰。豬腸好肥,太淋,唔夠厚身,無咬口咖哩汁偏辣兩碗既湯底都好油特別一提,每碗麵都會附送一碟辣菜甫,但感覺好浪費,因為不是每位客人都喜歡,就算我接受,但亦覺得辣得濟,每碗附送一碟,無食過/食唔到/食唔晒,我相信佢哋都會倒掉,真是非常浪費。不過有一點也值得讚,就是感覺到佢地是有心改善,因為食完後,他們經理會過來做份問券調查,知道佢地係想收集意見再去做好啲既。
油麵+豬腸+豬皮+魚片頭+香菇素湯+咖啡汁
豬腸好肥,太淋,唔夠厚身,無咬口
咖哩汁偏辣
兩碗既湯底都好油