2018-05-04 61 瀏覽
Galaxy transitions(Blue butterfly special) HKD35🌌🍋。好療癒嘅藍色漸變 感受一下藍色慢活💧。梳打水造基底 藍蝶花加檸檬汁之後就變咗好靚嘅又紫又粉紅色 ?好似幫我轉換咗心情咁。飲起上嚟好似有氣嘅lemonade🌹🍋。再加小小草青味?。藍蝶花嘅花青素顏色唔單止好唯美 聽講長期飲用嘅話對眼睛都健康啲😂液態氮特飲 熱情果梳打特飲HKD40。原本杯熱情果梳打係冇冰嘅 一於就加啲液態氮落去降下溫。如圖杯嘢倒咗液態氮後係會變到煙霧瀰漫。面頭會結咗冰黐實咗支飲管 而支飲管裏面都結埋冰😂。所以係要換過支飲管😂😂。味道方面 熱情果味道唔錯 唯獨係梳打嘅氣如果可以再long last就好啦😋食物方面就係一大堆古靈精怪嘅嘢 首先上嘅係玫瑰果園 舊啫喱係透明 超級靚 雖然冇乜玫瑰味 但係好回味尚算幾出 而且糖漿亦都唔會話太甜 清清地 成個感覺幾健康 然之後就係一個set 200 入面爆咗四個小食同一個main dish 晶球化作用嘅黑毛豬火腿通哈密瓜 一入口咬落去到成個口d醬爆曬出嚟 至於餛飩膠袋 個感覺真係有啲膠 feel到膠袋喺個口慢慢溶 都幾新奇 最鍾意就係
。好療癒嘅藍色漸變 感受一下藍色慢活💧
。飲起上嚟好似有氣嘅lemonade🌹🍋
。再加小小草青味?
液態氮特飲 熱情果梳打特飲HKD40
。原本杯熱情果梳打係冇冰嘅 一於就加啲液態氮落去降下溫
。如圖杯嘢倒咗液態氮後係會變到煙霧瀰漫
。面頭會結咗冰黐實咗支飲管 而支飲管裏面都結埋冰😂
。所以係要換過支飲管😂😂
然之後就係一個set 200 入面爆咗四個小食同一個main dish 晶球化作用嘅黑毛豬火腿通哈密瓜 一入口咬落去到成個口d醬爆曬出嚟 至於餛飩膠袋 個感覺真係有啲膠 feel到膠袋喺個口慢慢溶 都幾新奇 最鍾意就係粟米豆腐 對於有大豆敏感問題嘅人一定係一個 品嚐豆腐嘅選擇 63度蛋同薯條感覺似溫泉蛋 但又唔係溫泉蛋 畀人感覺係呢間餐廳好有心機去調教溫度
🏠灣仔港灣道28號灣景中心(Brim 28)1樓7號舖