2022-05-24
呢間既烤魚真係冇得頂👍平時自問對烤魚🐟都唔係特別鍾情⋯⋯但係呢間令我想再約班friend一齊食😍😍佢成個環境好大,裝修亦好花心思,成個空間令人坐得好舒服!👍佢哋仲有vip room,可以比客人唱埋K!而且消費滿$300仲可以玩大抽獎!有得食又有得玩,好啱一大班friend gathering👏👏重慶豆花烤魚$258佢哋嘅烤魚好多選擇,令我呢啲選擇恐懼症嘅人特別頭痕,於是我就嗌左佢哋推介嘅招牌烤魚😻魚肉食落好爽口彈牙,而且好香辣😍加埋佢啲配料係超級入味👍👍仲有重點係超少魚骨!接近啖啖肉,令我食落好放心,因為唔使怕比魚骨哽親😚😚同埋條烤魚係超級大條!多人食仲正🤣因為可以嗌多幾款share,同埋呢度都係自助下單,超方便👍串燒燒金菇 $18燒菠蘿$20燒扇貝$58(2隻)燒肥腸$22燒雞軟骨$18全部串燒都好入味,而且扇貝係超大粒,食到好滋味‼️‼️😋😋😛如果多啲人仲可以嗌佢哋個套餐,會更加抵食🤣除咗串燒烤魚佢哋仲可以打邊爐,滿足唔同人嘅需要!而且仲有個自助吧白飯任裝👍
佢哋仲有vip room,可以比客人唱埋K!
重慶豆花烤魚$258
重慶豆花烤魚
串燒
燒金菇 $18
燒菠蘿$20
燒扇貝$58(2隻)
燒肥腸$22
燒雞軟骨$18