2023-01-04
立鮨既壽司真係一直都咁有水準. 不過好多時收工真係唔想再企就打退左呢個立食既念頭.點知今次經過竟然見到加左高櫈,即刻入去食返個lunch😍佢嘅壽司飯都係用赤醋,味道較重,個人來講都幾鍾意☺️而且魚生質素高,性價比唔錯!今次叫咗唔同嘅自選壽司,每一款都好鍾意‣ 北海道特大珍寶帶子壽司⋆ 呢個帶子超巨型😍放入口真係超滿足,而且仲有柚子碎調味‣ 火灸左口魚邊壽司⋆ 左口魚算係我嘅最愛之一,呢度一啲都唔hea,兩件厚厚嘅左口魚邊夾埋一齊,油脂同爽口同時兼備‣ 活赤貝壽司⋆ 無諗過呢到都會食到唔錯既赤貝,清甜爽口,質素已經比好多所謂嘅Omakase好🙂‣ 中吞拿魚腩壽司⋆ 中拖羅入口即化,魚料唔錯不過略嫌面頭嘅調味太重‣ 五周年刺身盛合⋆ 最後仲追加左份刺身, 只要like左餐廳社交平台就可以以$28加配, 刺身盛合有3款刺身同一個迷你三文魚籽海膽杯. 超抵呀😍.
今次叫咗唔同嘅自選壽司,每一款都好鍾意
‣ 五周年刺身盛合⋆