想係尖沙咀搵間cafe同朋友靜靜地傾下計, 所以就上網搵到呢間試下早幾日就落booking, 佢話7個人以上要收$500 deposit, 我諗係果到唔大, 如果有好多人book左又甩底就好慘所以佢就要收左deposit先, 咁我同d朋友一行8人confirm好就落左deposit我用whatsapp落booking, 佢仲好好咁send定左個menu比我地睇下先去到果到, d裝飾唔算好特別, 有少少乾花吊左係到, 但冇想像中咁文青, 不過去到7點半已經full晒啦, 好多都係幾個朋友咁黎傾計, 其實好細既空間裡面好多人傾計, 結果就好嘈.. 我同d朋友都唔係好聽到大家講咩, 想靜靜地傾計既planning被破壞左去到野食方面...我地叫左一個4人餐再散叫左d小食佢每碟份量都唔多呀.. 以女仔黎講都係岩岩好, 可能都唔算係好夠飽.. 都係有少少失望, 因為以價錢黎講都真係唔算平好似呢碟天使麵咁就個碟好大, 但個麵得好少...每人食左d 就冇晒啦佢地比較有趣既地方係..佢地會將d野食放得好精緻, 以賣相黎講都唔錯ge小食既份量就好似岩d!不過都真係唔算好抵食唯一最吸引既, 應該都會係佢d

去到野食方面...我地叫左一個4人餐再散叫左d小食

小食既份量就好似岩d!
不過都真係唔算好抵食
唯一最吸引既, 應該都會係佢d野飲!! 因為個賣相真係幾靚, 用黎打卡影下相都係唔錯

不過overall黎講, 都係覺得唔抵呀同埋份量太細, 所以可能下次都係飲下野就夠la
2019-04-26