2017-08-01
成日都full ,記得早一兩日打黎卜位,卜位同時記得預留「大得驚人牛小排」個名甘搞笑,因為塊牛扒真係大過個爐,又唔貴又好食。當日六點幾去Walk-in,所以今次冇得食大牛排,唔緊要!食過幾次今次再試新野。環境好服務好,最重要有專人幫你燒肉甘就唔怕唔識燒浪費食材,如果你願意幫你燒肉個陣,個專人也會同你閒聊細心位置每人會有圍裙同膠套⋯甘就唔怕彈晒啲油係衫同電話度豆腐滑,蟹膏好香,配蟹肉蟹子再加蛋黃,真係一流,可以包住紫菜食又另一種口感,先食依個再食濃味野,如果唔係會變到有啲淡薯仔沙律薯仔夠霖,配薯片脆脆地,口感好好~夠創新。肉好有牛味 配大蔥檸檬汁,一啲都唔流,仲想食多幾舊牛肋肉配泡菜,夠野味,配白飯食無得頂一口冷麵,冷麵配燒肉係爽既,不過真係細碗,三啖冇晒同埋麵質比較硬...重點推介:海膽牛肉必食推介,我每次去都必食一至二舊,牛肉入口溶,真係估唔到可以同海膽甘夾賣單,會送上乳酪同茶 俾我地消滯⋯好完滿既一餐
細心位置每人會有圍裙同膠套⋯甘就唔怕彈晒啲油係衫同電話度
薯仔沙律
薯仔夠霖,配薯片脆脆地,口感好好~夠創新。
肉好有牛味 配大蔥檸檬汁,一啲都唔流,仲想食多幾舊
牛肋肉配泡菜,夠野味,配白飯食無得頂
賣單,會送上乳酪同茶 俾我地消滯⋯
好完滿既一餐