一開門已經有陣陣麻辣香氣飄入我嘅鼻腔,雖則今次我同朋友只係兩個人一齊尼打邊爐烚下烚下,但居然都有得坐大枱,真係唔洗驚會坐得唔舒服,而且依度嘅服務質素都幾高,長時間有一位職員喺枱邊企住,不時主動添加湯底、斟添飲品、斟水等等;洗手間內有擺放漱口水,令顧客可以去除食完火鍋嘅口氣。爆菊花鮮蝦滑,多麻少辣,辣度3分,口感彈牙,味道獨特。瘋狂辣牛肉,表面鋪滿花椒、辣椒,辣度6.5分,食落好惹味。功夫千層肚,口感厚身,食落好爽口。花甲,食落好新鮮,肉質肥美,味道鮮甜。A級五花肉,五花肉肥瘦相間,油脂味濃。皇帝雞件,份量多,肉質超級嫩滑,肉味濃厚。糖心芝士魚蛋,糖心芝士味道咸香帶甜,流心效果突出,魚蛋口感Q彈。娃娃菜,口感鮮嫩,味道清甜。冬菇,食落好Juicy,菇味濃香。稻庭烏冬,口感爽滑,容易掛湯。蕃茄湯底,味道濃郁,好足料,內有冬菇、蕃茄、大蔥。柚子青檸梳打,青檸、柚子兩者味道互相中和,飲落好清爽。鮮芒果布丁,芒果味道酸甜,布丁食落充滿芒果汁味道。自助醬料及水果吧,收費睇落略為有小貴,但實際都值回票價;醬料種類高達13種,包括自家製香油、乾碟、黃豆、蔥、生蒜、香菜、炸蒜、指天椒、芝麻醬、蠔油、醋、

爆菊花鮮蝦滑,多麻少辣,辣度3分,口感彈牙,味道獨特。

瘋狂辣牛肉,表面鋪滿花椒、辣椒,辣度6.5分,食落好惹味。

功夫千層肚,口感厚身,食落好爽口。

花甲,食落好新鮮,肉質肥美,味道鮮甜。

A級五花肉,五花肉肥瘦相間,油脂味濃。

皇帝雞件,份量多,肉質超級嫩滑,肉味濃厚。

娃娃菜,口感鮮嫩,味道清甜。

冬菇,食落好Juicy,菇味濃香。

稻庭烏冬,口感爽滑,容易掛湯。

蕃茄湯底,味道濃郁,好足料,內有冬菇、蕃茄、大蔥。

柚子青檸梳打,青檸、柚子兩者味道互相中和,飲落好清爽。

鮮芒果布丁,芒果味道酸甜,布丁食落充滿芒果汁味道。

自助醬料及水果吧,收費睇落略為有小貴,但實際都值回票價;醬料種類高達13種,包括自家製香油、乾碟、黃豆、蔥、生蒜、香菜、炸蒜、指天椒、芝麻醬、蠔油、醋、沙嗲醬、豉油;水果包括有西瓜、熱情果;提供飲用水。