餐廳: 一遊
資訊:

2018-05-27 850 瀏覽
朋友仔通知我,呢一個月渣打銀行信用咭有優惠,呢間日本餐廳,食滿$500,可以即減$200,嘩!好抵喎,梗係即刻約朋友仔去食啦。知道呢間餐廳已經好耐,但唔知點解,一直都無特別揀嚟去食。饅魚石頭飯,一拎到埋嚟,已經即刻有人將佢撈咗,個賣相唔靚,但絕對好食,份量仲好多添。蔬菜天付羅烏冬,唔差嘅,只係我個人麻麻地佢個湯底。炒雜菜,味道唔淡架,唔錯。海饅串燒/雞翼串燒/um春蛋串燒,啲串燒係全晚最好味嘅,尢其係海饅,肉好厚,好好好好味,我食咗兩串呀!粟米串燒,好甜,好好味。燒豆腐,呢個我只係食咗一啖就無再食,對於我呢個豆腐怪嚟講,係極之失望架。朋友仔食食下話要飲啤酒,佢一個飲咋,我怕胃痛唔敢飲喔…整體嚟講係ok嘅,起碼食飽後見我哋坐响到傾偈,都唔會趕我哋走

知道呢間餐廳已經好耐,但唔知點解,一直都無特別揀嚟去食。
蔬菜天付羅烏冬,唔差嘅,只係我個人麻麻地佢個湯底。
炒雜菜,味道唔淡架,唔錯。
粟米串燒,好甜,好好味。
朋友仔食食下話要飲啤酒,佢一個飲咋,我怕胃痛唔敢飲喔…