2024-04-26 33 瀏覽
約好和朋友聚聚,當然想食得好又舒適嘅環境,慢慢嗒返杯傾吓偈😊 鮨一啱哂我地嘅要求!🥗長崎縣高糖度蕃茄沙律呢款蕃茄係比一般蕃茄嘅甜度高1.5倍, 配搭係新鮮沙律菜一齊食,清新開胃!🍣 特上十貫目10件壽司都好有鮮味!燒過嘅左口魚裙邊真係好夠香😋 。另外,Hamachi 同埋toro 入口即溶,好有魚油香!海膽壽司係有3層海膽做成,一咬落去口感超正又有甜品👍🏻👍🏻👍🏻🐠 三文魚親子反卷呢款反卷入面用了三文魚、青瓜、mozzarella cheese, 配搭新穎,鍾意食三文魚同芝士嘅人不妨一試。🐟 鹽燒白鱔外皮非常香脆,肉質夠厚又彈牙🐔 日本雞尾串、日本雞皮串燒得夠香,保留咗雞嘅香味🐷 豚肉蘆筍卷味道不錯,豬肉燒得剛好,蘆筍夠爽口!🥓煙肉荔枝卷鹹鹹甜甜的配搭非常特別!🧀 日本芝士年糕外脆內軟,煙煙韌韌,充滿芝士香。🧊讚岐冷烏冬冷烏冬整得煙煙韌韌,非常飽肚😝🍶House sake非常之夾以上任何一道菜式👍🏻

鮨一啱哂我地嘅要求!

🥗長崎縣高糖度蕃茄沙律

🍣 特上十貫目

🐠 三文魚親子反卷

🐟 鹽燒白鱔
外皮非常香脆,肉質夠厚又彈牙

🐔 日本雞尾串、日本雞皮串
燒得夠香,保留咗雞嘅香味

🐷 豚肉蘆筍卷
味道不錯,豬肉燒得剛好,蘆筍夠爽口!

🥓煙肉荔枝卷
鹹鹹甜甜的配搭非常特別!

🧀 日本芝士年糕
外脆內軟,煙煙韌韌,充滿芝士香。

🧊讚岐冷烏冬
冷烏冬整得煙煙韌韌,非常飽肚😝

🍶House sake
非常之夾以上任何一道菜式👍🏻