2017-04-25
係旺角行街行到6點幾時候,發現金太朗既下午茶時間到7點就揀左入去食了😂😂叫左個至尊牛肉拉麵(豬骨湯底)+跟餐飲品香芋奶昔+三文魚刺身。先講個拉麵:下次唔叫😵👎個拉麵好粉,完全冇口感;D牛肉麻麻;唯一好就湯底。將三樣野同時放落口先食得落,但個拉麵真係唔得❌下次再食會叫叉燒同烏冬香芋奶昔:正係甜左D,亦都可能係喺拉麵襯托底下覺得好好飲。下次會再叫!三文魚刺身😍😍😍❤❤❤冇得頂!8件三文魚2件瘦:6件肥美好好食,食唔停口!價錢又扺:8件$45邊到揾?元氣靚壽司都要$10一件,普通既瘦既$14兩件。但呢到又扺又好食,一路食一路見到其他食客都有點呢個👍👍👍👍間舖D呀姐都算係咁,唯一最唔中意就係加一服務費同茶錢$1。環境係窄左D,但衞生黎講都算唔錯,我地18:45入場,一路食一路傾計,見到人愈黎愈多,D呀姐都愈黎愈忙,但態度都算keep到。下次會再黎過,再叫多次三文魚刺身!!
先講個拉麵:下次唔叫😵👎
三文魚刺身😍😍😍❤❤❤
下次會再黎過,再叫多次三文魚刺身!!
三文魚刺身
香芋奶昔