2023-01-07 852 瀏覽
男友同家人早前到訪後讚口不絕,終於今日帶我一試謝謝好似話係社企,總之都覺得佢哋做事有熱誠,理念不錯。巨杯檸茶30幾蚊無限添飲。不過根本就大到都唔使再添。跟餐呢個真·龍蝦湯比出邊濃味咗少少,兩人分享較好。(我都學過整,知道係濃,但係佢就特別重口味,有啲人未必接受)陳皮檸檬,好甜拼盤個蝦好食,其餘基本野。芝士拉絲勁。沙嗲雞串少就一定唔會唔好食la~最失望係呢個Salad:帶子唔新鮮,同埋實物細過餐牌好多。久仰大名,爐端Parma ham, 幾有趣!好食的羊架好食,另外配薯條同埋新疆羊肉。新疆羊肉就淡味咗啲。跟手食多個甜品,雪糕好普通,應該係Cookies and cream, chocolate (not yummy) and pineapple (hmmm…) 但係croffle食過咁多間佢算係最好味。餐廳裏面坐得好舒服,服務都好好同非常有耐性。好多時如果係呢種皮凳,一係就dur,一係高度好古怪。佢就剛剛好!會再試其他P.S. 件附近嘅住戶同中小學等等會有優惠。不過就係星期一至五。大家可以留意。。
男友同家人早前到訪後讚口不絕,終於今日帶我一試
謝謝

好似話係社企,總之都覺得佢哋做事有熱誠,理念不錯。

巨杯檸茶30幾蚊無限添飲。不過根本就大到都唔使再添。

陳皮檸檬,好甜

最失望係呢個Salad:帶子唔新鮮,同埋實物細過餐牌好多。

久仰大名,爐端Parma ham, 幾有趣!

好食的

羊架好食,另外配薯條同埋新疆羊肉。
新疆羊肉就淡味咗啲。

會再試其他