餐廳: FUMI
資訊:

2018-11-06 2360 瀏覽
上網睇先知道原來呢度有壽司放題而且環境仲好靚咁當然要同男朋友試吓啦逢星期日佢就會有壽司任食除咗壽司之外每個餐都會跟返串燒天婦羅同埋特上壽司另外仲有支豆好適合送酒食每人加多$168仲有大吟釀可以飲添!個餐有炸蝦天婦羅炸粟米炸茄瓜等等全部都係高質食得出係用新鮮油炸而且非常香脆啲蝦都好新鮮跟住仲有佢嘅是日推介就係一個海膽壽司上邊仲有三文魚子啲飯硬碟度都剛好食落去口感非常豐富用料亦非常新鮮三文魚子食落博博趣當然唔少得仲有串燒啦有和牛雞翼等等和牛入口溶化而且有非常香濃嘅肉汁令人回味無窮特上壽司方便就有幾種可以選擇我哋就揀咗吞拿魚中腩魚脂分布均勻入口即刻成口充滿咗魚香再加埋軟綿綿嘅飯簡直係舌尖上嘅極上享受跟住就到其他壽司啦個種類都有好多有成十幾款有三文魚啦下蝦啦帶子吞拿魚等等全部用了都好新鮮而且啲飯嘅份量剛剛好唔會話好大舊個人來講就最鍾意食蔥吞拿魚腩卷同埋吞拿魚吞拿魚食落去非常新鮮唔會好似一般餐廳咁有血腥味而係淡淡的魚香!真係令人一食難忘另外仲有鰻魚都好吸引人我哋都有encore最後仲有個櫻花雪糕係自家製嘅味道有淡淡的花香清甜而不膩
上網睇先知道原來呢度有壽司放題
而且環境仲好靚
咁當然要同男朋友試吓啦

逢星期日佢就會有壽司任食
除咗壽司之外每個餐都會跟返串燒天婦羅同埋特上壽司

另外仲有支豆
好適合送酒食

每人加多$168仲有大吟釀可以飲添!

個餐有炸蝦天婦羅炸粟米炸茄瓜等等

而且啲飯嘅份量剛剛好唔會話好大舊
個人來講就最鍾意食蔥吞拿魚腩卷同埋吞拿魚

吞拿魚食落去非常新鮮
唔會好似一般餐廳咁有血腥味
而係淡淡的魚香!
真係令人一食難忘
另外仲有鰻魚都好吸引人