2021-01-06
🇭🇰牛大人台灣火鍋吃到飽🍲近期最紅既bino店非牛大人莫屬😆🐃成日full booking 雖然禁晚市☹️但仲可以食個lunch bino 🍲呢兩日天氣咁凍❄️有得打邊爐真的好幸福🥰旺角而家仲開多左間你荷李活地庫💕
大大減少人流同排隊時間 新店仲闊落左
店員好好 比左卡位我地👩🏻坐得好舒服揀左$198 極上和牛🐃 90分鐘吃到飽要左鴛鴦鍋秘方麻辣湯🌶&鳳梨雞肉🍍
因為地庫收唔到電話店員落單之前已經會同我地講有好wifi pw
而且店員仲會不斷提醒返客人要帶罩😷先可以出黎拎野食
有口罩套同濕紙巾提供 仲會主動收野同加湯服務態度好好 超細心💯💯💯
而且都好衛生 唔會好似一般邊爐店成地濕濕碎屑🤣麻辣湯🌶再有分小中大辣 唔食得辣既我地就叫左小辣🥵成個湯都好野味 愈食愈辣 滿足到食麻辣火煱既快感🌶😆家姐👩🏻食開五小辣🌶都唔係食到好辣所以如果大家都一樣食唔到但又鐘意食建議可以片走啲辣椒🌶🌶唔怕愈煲愈辣🍍鳳梨雞肉湯顏色係清清地 飲左啖都幾出味 清清甜甜的唔係一般啖啖的清雞湯 鍋內有一隻雞🐓愈食會愈鐘意鳳梨雞肉湯🍍既一大好處係佢可以帶出所有食材既鮮味😻無論落咩食物落去都好有食材原身既味道🥩🍍
佢地既豉油雖
近期最紅既bino店非牛大人莫屬😆🐃
呢兩日天氣咁凍❄️有得打邊爐真的好幸福🥰
旺角而家仲開多左間你荷李活地庫💕 大大減少人流同排隊時間 新店仲闊落左 店員好好 比左卡位我地👩🏻坐得好舒服
揀左$198 極上和牛🐃 90分鐘吃到飽
要左鴛鴦鍋秘方麻辣湯🌶&鳳梨雞肉🍍 因為地庫收唔到電話
店員落單之前已經會同我地講有好wifi pw 而且店員仲會不斷提醒返客人要帶罩😷先可以出黎拎野食 有口罩套同濕紙巾提供 仲會主動收野同加湯
服務態度好好 超細心💯💯💯 而且都好衛生 唔會好似一般邊爐店成地濕濕碎屑🤣
成個湯都好野味 愈食愈辣 滿足到食麻辣火煱既快感🌶😆
無論落咩食物落去都好有食材原身既味道🥩🍍
佢地既豉油雖然係秘製 但其實湯底非常有味 幾乎冇點過豉油
店面整體好清潔 店員上菜同清盤既速度都好快👍🏻👍🏻
QR code自助點餐已經好common啦
蔬菜🥬配料都放得好整齊 所有食材均以有蓋封好 有強逼症家姐👩🏻表示好欣賞飲品櫃同配料櫃🤣
佢地既無糖冷泡茶真心幾好飲☕️ 如果要解辣揀返罐裝仙草凍實無死
🐃牛肉🐖豬肉都切得薄身 所有食物都勁勁勁新鮮 牛肉有安格斯&澳洲和牛M5
澳洲和牛 脂肪分怖好平均 肥美🤤
6熟左唔會好鞋好實 油脂好出 食落好有油香味
金菇 魚滑 牛滑 菜 響鈴 魚 鴨血等等都係必食
基本上店舖推介的都好好味😍😚😍
響鈴吸哂湯既味道超正
鴨血我地試完都覺得好味好新鮮
啊妹大愛花之丸🤭味道鮮甜 好濃墨魚味
牛媽秘製牛筯有驚喜一啲都唔韌 反而好軟熟 蟹籽墨魚漿係實身 鮮甜爽口 另外佢地仲有唔少台式小食可以叫 真心款款都唔錯 真豬小香腸 士林鹽酥雞 魚香皮蛋豆腐 梅甘酥脆薯 基隆甜不辣
牛大係呀妹👧🏻至愛👍🏻👍🏻 每個月都要食一次咁制🤫