🐻想去試佢試左好耐,上次去佢就準備收鋪,今次就算就黎食晚飯都要同埋男友衝去試佢 🤣 如果去尖沙咀分店,最好係碼頭入口近附手電梯右邊個位入去,一落去就見到間白雪雪而且裝潢夠獨特既餐廳 😏今次🐻order左「痴_線朱古力」、「自家製橙香冰紅茶」,仲有兩款甜品,「Perfetto Tiramisu」同「Little Pat」🐱 本身想食牛角包,但原來6:00pm前先有😭下次要再黎先❗️推介/ 意見‼️✨ 「痴_線朱古力」一上枱夠曬澎湃,瀉曬出黎既樣簡直就係打卡位啦 🤣 放係面仲有黑白朱古力碎同埋佢地既Logo,🐻同男友都覺得愈飲愈濃郁🤤✨ 「自家製橙香冰紅茶」係意想不到咁正,有一塊香橙🍊 再加上好香既紅茶底,真心係清新之選😍✨由於無牛角包,所以試下兩款甜品,見到盆栽形既「Perfetto Tiramisu」好可愛,而且Tiramisu 好creamy,面頭又有脆脆粒,多重口感好正 🤗 另一款貓貓Pat Pat就普通啦🙈價錢‼️$55「痴_線朱古力」$45「自家製橙香冰紅茶」$45「Perfetto Tiramisu」$45「Little Pat」

推介/ 意見‼️

價錢‼️
$55「痴_線朱古力」
$45「自家製橙香冰紅茶」
$45「Perfetto Tiramisu」
$45「Little Pat」