聽很多港女話要試這間燒肉, 以為好好味(本人之前試過觀塘牛舞及屯門燒肉男-當時屯門做緊買1送1), 這間安平燒肉既價錢是3間之冠!本人直接WALK IN, 不用排隊 (心想是否中伏), 待應安排離厠所最近位置(特地由長沙灣去荃灣俾咁既態度), 本人立刻要求換座位, 但待應話其它座位爆滿, 最後發現根本大把空位, 只是待應唔想麻煩, 證明這店內部管理已有問題.本人用QR CODE點了不同牛肉, 發現很細塊, 仲要無肉味, 跟牛舞及燒肉男既質素差很遠, 甚至懷疑是否注脂肉及合成肉, 要切咁細塊去掩飾?!出去自助區, 嘩! 食物自助區細過我廚房, 種類少很可憐, 去飲品自助區, 很多罐裝產品都無, 其它店都有ANSON LO既飲品. 最搞笑連其它店價錢比安平便宜, 還提供水果及甜品自助區, 這店就要結帳後才有1份甜品, 真係"多X謝晒".
超硬雪糕甜品
題外話/補充資料: 在安平店LIKE FACEBOOK會送草莓飲品, 千萬唔會浪費時間, 只有糖漿甜味! 結帳時忘記了用埋那個迎新95折優惠, 現在無機會, 因為不會再回去食垃圾! 收咁既價錢, 俾咁既服務, 咁既牛肉質素及咁既自助區... 我只會評它為垃圾燒肉店!
2023-02-26