2019-12-10
尖沙咀開左間以宮廷為主既火煱店香香宮煮見佢咁得意當然要擺架過去望一望啦哈哈快d扶本公主過去座低一座低d staff 勁nice 🥳🥳 拎定d前菜過黎 鮑魚 花生 🥜 木耳乜都有 仲有好多醬料俾自己整雍穆公主👸🏻花膠雞湯鍋 (半隻)其實半隻己經好多 雞件超級滑仲有好多花膠!! 食完真係超級美顏 ~~ 超級滋補唷!!鐵扇公主👸🏻牛魔王拼盤 食肉獸既我當然諗都唔諗就嗌左而個啦哈哈!! 而個拼盤足足有九種牛架真係試囇佢每個部位都得啦 嘿嘿 多重滿足啊蜂巢冰豆腐 哇哇哇! 而個簡直係吸晒啲湯底 一咬落去d雞湯係口入面噴囇出和黎架香香宮煮響鈴拼盤Wow ~ 又係浸幾秒就食得架啦! 每次都必食既 而個比起出面更加正架 係鹹蛋響鈴啊~~ yummy yummy自家製足料竹䉀茅根打邊爐🍲驚熱氣當然要嗌番枝啦而個個外形已經夠勁啦! hahaha 仲要超好飲
雍穆公主👸🏻花膠雞湯鍋 (半隻)
鐵扇公主👸🏻牛魔王拼盤
蜂巢冰豆腐