有張8咪半coupon食100減50於是就過黎食左佢。之前都試過1次但係味道算係不過不失但係都唔算平所以就冇話黎食多次咁,不過有coupon梗係唔好曬😂佢地換左menu,我記得之前好似係圖文並茂d既,而家就好普通一份得字既,淨係影左pasta個兩頁,佢其實重有賣d小食甜品咁。叫左野菌松露意大利飯,再+$10配個有野飲同湯既lunch set。湯比我想像中水汪汪,唔係個d比較有dd consistency既西湯,反而個口感似係紅湯咁比較稀,上面有4就crouton,口感已經浸到偏軟不過去到尾都有少少位係脆身少少咁。檸檬茶冇叫少甜都比較淡同埋唔係好夠檸檬,得薄薄2片。跟住就到個risotto,一上台其實我打左個突😂😂因為個樣真心唔appealing😂😂本身我抹左叉lum住用叉食但係佢真係水汪汪到我唔係好用到叉食😂而且味道偏淡,我平時食野唔會使用餐桌鹽,但係真係太淡所以我都算落左唔少落去lol 不過其實菇味都香既同埋菇既proportion都算唔錯每啖都食到菇。煙肉有6片唔多唔少咁,算係帶鹹味所以連埋煙肉食既話就會覺得個味道rich d夠味d總括而言呢餐其實如果唔係有coupon其實我應該會

餐湯+0T

野菌松露意大利飯

總括而言呢餐其實如果唔係有coupon其實我應該會覺得ok唔抵😂話曬108然後呢個quality其實真係有d貴⋯不過我覺得勝在quantity算ok,女仔應該成個set食完都唔會話超飽,飯份量真係唔算多不過加埋野飲同湯都算ok既,不過都係果句,冇coupon我應該都唔會再過黎食住😂
用餐優惠
現金券