2022-09-22
時尚品牌踩過界,喺K11 開咗間餐廳,以洞穴為題,全店用上銀及黑色為主調,貫徹時尚型格風格,仲帶點神秘感呢度嘅菜式都同樣以創新、獨特為主,包括有腐乳卡邦尼意粉、冬陰功烤粟米、酸梅BBQ 醬單骨雞翼等,真係要試吓😋花生醬鹹蛋黃單骨雞翼有齊我最愛嘅ingredients 😆 雞翼單骨好方便,外層炸得好脆,花生醬同鹹蛋黃估唔到咗夾,很好香口冬陰功烤粟米粟米嘅香脆爽甜,配上香辣惹味嘅醬汁,每一啖都能刺激味蕾冬陰功奶油大蝦意大利粉另一惹味香辣之選。 大蝦爽彈鮮味,意大利粉掛汁自家製英式鬆餅配果醬及奶油忌廉上枱已經聞到牛油香,而且仲係熱辣辣🔥,面層脆脆,入面鬆軟,有兩款醬都一樣咁好味店內仲有好多特飲,我就叫咗Freda Soda 同Love at first Sight ,顏色夢幻,加咗乳酸及梳打水,酸酸甜甜,味道清新
花生醬鹹蛋黃單骨雞翼
冬陰功烤粟米
粟米嘅香脆爽甜,配上香辣惹味嘅醬汁,每一啖都能刺激味蕾
另一惹味香辣之選。 大蝦爽彈鮮味,意大利粉掛汁