2020-04-29 139 瀏覽
病咗幾日...今日放監終於可以去食餐好啲嘅😁專程出旺角買啲嘢順便搵吓邊間餐廳有好西😆餐廳裝修同佈置都好有情調💕仲有純音樂襯托🎼簡直係情侶💑談情聖地💓🥘西班牙海鮮飯:淨係睇賣相已經冇得輸👍🏽大大碟中間放滿海鮮...龍蝦🦞大蝦🦐白蜆同魷魚🦑!食量細啲嘅要3至4人挑戰🤪🤪$238好抵食😋❤️水牛城雞翼🐥:呢度Buffalo真係好正🤤甜酸恰到好處!辣度惹味唔會過辣,好到位!🍄焗釀溫泉蛋大啡菇:上菜時外觀賞心悅目,廚師有用心👍🏽切開溫泉蛋啲蛋漿湧出嚟...滲落菠菜入面...再夾埋juicy啡菇一啖食落口真係好滿足☺️時代抗翼👐🏻Gimmick菜又點能夠唔支持呀💛💛我哋叫咗「維尼雞翼」🍯柚子蜜糖口味!雞翼炸到外脆内嫩配上厚厚醬汁,食落口真係好sweet sweet🥰眼見其他客人叫🥩威靈頓牛柳 同🍗火焰脆燒德國咸豬手都好靚仔🤩🤩🤩下次要再嚟試一試😎

水牛城雞翼;維尼雞翼
焗釀溫泉蛋大啡菇