啱啱喺聖誕試咗個聖誕大餐真係好正🥹 呢間Cafe一直Bookmark左好耐🩷因為佢每一個角落嘅裝修都好有心思🎨營造出日式昭和風既感覺🇯🇵聖誕節仲推出咗特別既Special Menu🎄 菜色有特色得黎仲好IGable真係好吸引📷⭐️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 🍝用上菠菜汁嘅擺盤好似一個聖誕花環咁樣好精緻💐 大蝦肉質新鮮值得一讚🦐整體入口好Creamy💚⭐️ 誕辰和牛漢堡蛋包飯 🍳一切開流心嘅滑蛋配上肉汁口味好濃郁😛 配上和牛漢堡係好經典既日式咖啡廳口味🏮整體好有復古風⭐️ 噹噹金賞唐揚炸雞 🍗炸雞口味香脆而且唔油膩🔥 調味帶甜酸有種地道嘅南蠻炸雞感覺🍊⭐️ 雪人布甸與聖誕大福盛 ⛄️雪人造型嘅大福真係好可愛🤍 黏糯既外皮一咬落去係香濃嘅牛奶味🍼 加上焦糖布甸QQ的甜度啱啱恰到好處🍮⭐️ 紅粉緋緋花環拿鐵 🌸面頭嘅Cream造成聖誕樹形狀好有造型感🌲 帶微酸既士多啤梨味入口好清新🍓⭐️ 抹茶麻糬沙冰 🍵入口冰感重有點似日式刨冰🍧 配上麻糬既口感好豐富🍡好似食緊甜品咁🤪

聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉
⭐️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 🍝