2023-09-12
⭐️鮑魚花膠雞湯(推介) $388呢個真係女士必叫,一定要飲佐再打邊爐,花膠有幾隻大既,一班朋友可以慢慢分黎食,花膠好爽腍,膠質好重,雞係原隻拎去煲,啲雞油同雞既精華出晒黎,但個湯又唔會油膩,加埋鮑魚,真係勁足料呀!🌟果凍鴨血鴨血好嫩好滑,滑入喉嚨咁,又唔會腥,反而好香鴨味,真係做到好似果凍咁,好食!✨拿破崙響鈴響鈴成日都會食到唔夠脆,油淋淋既,呢度既響鈴就做得好好啦,炸得好脆,好多層次,淥完吸佐少少湯汁咁再食非常香口!💫蔬菜我好中意食佢地既靚栗米同蘿蔔片,仲有山根同蜂巢豆腐,全部都夠晒新鮮,超級好食呀!⚡️新鮮南非鮑魚鮑魚好大隻,完全唔會腥,好咸鮮,淥一淥咁食,熟得岩岩好,爽嫩既口感!🔥潮汕手切牛吊龍( 大 ) $428牛吊龍真係好大碟,仲要質素好好,係牛背脊內側,肉質豐滿濕潤,口感細緻嫩滑,打邊爐又中意食牛既真係唔可以唔試呀!
🌟果凍鴨血
✨拿破崙響鈴