春日香橙焦糖燉蛋梳乎厘好特別 外面金黃 好吸引 入面充滿蛋香同空氣感 搭配咗香橙忌廉 好清新🌼 甜酸度適中 焦糖燉蛋都係重點🍮 食落好滑好creamy 造型方面擺盤精緻 打卡之選📸甘筍蝦意大利飯 視覺上已經吸引到我 甘筍味道好清甜 完美融入意大利飯 飯粒軟硬度適中 切得細細粒 蝦肉咬落去有啲彈性 🍤 配合埋一齊又幾好味開心果帶子意粉 呢款意粉真係個驚喜 帶子煮到啱啱好 外脆內嫩 配搭開心果碎增添咗口感 意粉本身吸收咗海鮮嘅鮮味🌿開心果咖啡 開心果嘅香味好濃郁 飲落去有種特別嘅堅果香味☕️ 咖啡嘅苦味同開心果嘅香味平衡得好好 配搭埋甜品一齊飲 更加完美 🍰抹茶鮮奶抹茶味道濃郁 但唔會太苦 質感順滑🍵 真係好放鬆 帶微微甜味🌟