2006-06-18 11 瀏覽
大家了結左件心事, 又冇煮飯, 於是入左忠誠食。6個人食左唔算多野。先來一人一串燒白鱔。呢度整得唔差喎! 鱔夠脆, 加d lime juice, 簡直係正! 第2味來的竟然係炒飯! 蝦醬炒飯記憶中好似pass, 不過冇留低大印象就是了。烤餅, 蒜蓉包用作沾紅咖哩牛, 2者用來沾汁的話, 前者會好d, 但係因為烤餅都係超市貨色, 我覺得蒜蓉包好似ok d。當然, 食咖哩我一向支持靚仔才是最佳組合! 炸蝦餅其實係炸蝦丸! 都幾好食。蝦醬炒通菜一睇就知只係需要菜而叫的菜, o係街煮的菜一般都太多油, 所以我唔識欣賞。好似唔止食左咁少, 不過我database都唔記得的, 好極有限, 不提也罷。臨走有甜品送, 唔係係咪熟客至有, 所以不要抱太大期望。食到8成飽, 埋單3百幾, 都叫唔錯!p.s. 記住著長褲, 唔係一定後悔!
大家了結左件心事, 又冇煮飯, 於是入左忠誠食。

食到8成飽, 埋單3百幾, 都叫唔錯!

p.s. 記住著長褲, 唔係一定後悔!