今日難得的Me time 🫶🏻同好姊妹黎到朝環境乾淨企理,精緻嘅裝修同埋好吸睛的星星同月亮😍真係好多打卡位⭐️下次要帶埋女女黎先得💗牛油果蟹籽沙律牛油果🥑配沙律菜加上蟹籽好有口感,爽脆帶上牛油果香👍🏻味道好夾清酒煮蜆清酒煮得好入味,蜆肉好肥美😍甲羅燒我都係第一次食😍蟹肉蟹膏份量十足,淋上鵪鶉蛋食落口感好豐富,放上鱈魚乾上一齊食更有層次感更滋味🤤明太子玉子燒厚厚的玉子燒配上明太子,玉子香甜,鮮美濃郁芝士年糕年糕外脆內軟,煙煙靱韌,咬落流心芝士流出,加上紫菜一齊食,仲有另一種獨特味道花魚一夜干香脆嘅花魚,面頭可以成條骨起出👏🏻淋上檸檬汁,啖啖魚肉再夾蘿蔔絲,同酸汁一齊食💗好開胃🤤豚肉菜包卷豚肉燒得岩岩好,鎖住啲肉汁,味到濃郁,夾住生菜食,爽口同Juice 🤩串燒-汁燒牛肋肉串燒-雞頸肉串燒都燒得同樣出色,肉汁豐富😉唔會太韌湯烏冬烏冬軟硬適中👍🏻湯底清清地日本果酒蜜桃🍑蘋果🍎推介的果酒,本身唔係太飲酒的我都要讚😝果味好濃,好香甜⭐️
今日難得的Me time 🫶🏻
同好姊妹黎到朝

黎先得💗

清酒煮蜆
清酒煮得好入味,蜆肉好肥美😍

明太子玉子燒
厚厚的玉子燒配上明太子,玉子香甜,鮮美濃郁

花魚一夜干
香脆嘅花魚,面頭可以成條骨起出👏🏻
淋上檸檬汁,啖啖魚肉再夾蘿蔔絲,同酸汁一齊食💗好開胃🤤

串燒-汁燒牛肋肉
串燒-雞頸肉
串燒都燒得同樣出色,肉汁豐富😉唔會太韌
串燒

烏冬軟硬適中👍🏻湯底清清地

蜜桃🍑
蘋果🍎
推介的果酒,本身唔係太飲酒的我都要讚😝果味好濃,好香甜⭐️

串燒