2016-10-03 1642 瀏覽
剛巧和朋友約會在旺角,被它🐺的外貌吸引了,因為有許多不同地方的手工啤酒 🍺🍻🍺🍻,感覺氣氛不錯。👍🏼👍🏼👍🏼這𥚃除了可以飲飲酒,還有許多種類嘅食品,但多是西式的。由於我們兩人未食晚飯,所以叫了Pizza 🍕🍕🍕& Portobello Mushroom 🍄🍄🍄當然唔少得一定要叫下手工啤酒啦 ~ 🍺🍻Round 1️⃣ 📣📣📣🇦🇺🇦🇺🇦🇺Australia : Feral White Beer Wheat Beer (ABV 4.7%)🇭🇰🇭🇰🇭🇰Hong Kong : Mak's Longan Pale Ale (Alcohol 5.5%)Round 2️⃣📢📢📢🇭🇰🇭🇰🇭🇰 Hong Kong : 獅子山下 🦁🦁🦁(ABV 5.2%)🇦🇺🇦🇺🇦🇺 Australia : Feral Sly Fox Summer Ale(ABV 4.7%)最後一定要食個甜品才 finish la ~ 😏😏😏見到個棉花糖好吸引吖,但兩人真的食唔曬個甜品,因為比較甜和漏 😓😓😓,建議多人分享才叫比較好。(脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批)這個晚上好滿足吖 ~ 😁😁😁

Round 2️⃣📢📢📢

🇭🇰🇭🇰🇭🇰 Hong Kong : 獅子山下 🦁🦁🦁

(ABV 5.2%)

(ABV 4.7%)
最後一定要食個甜品才 finish la ~ 😏😏😏

(脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批)
這個晚上好滿足吖 ~ 😁😁😁