2019-01-29 121 瀏覽
喺旺角呢一個咁熱鬧嘅地方除咗話掃街之外亦都可以係一個非常浪漫嘅地方,而且依家潮流興樓上鋪旺角作為一個咁王嘅地方當然亦都有唔少高質素嘅樓上鋪。咁今次就嚟到位於朗豪坊附近嘅樓上西餐廳度食嘢,首先睇過餐牌價錢一啲都唔貴而且個環境周圍係非常之溫馨同埋浪漫高度適合情侶又或者一家人食飯, 咁呢一間餐廳係主打西餐所以入邊大部份嘅嘢都係為咗西餐如果係鍾意食牛或者食雞嘅朋友呢一度嘅選擇就最好不過咁我今次就嗌咗個黑松露醬薯條作為一個頭盤首先講吓個薯條係一定即叫即炸所以完全唔會有凍冰冰嘅情況出現而之後醬亦都係非常之濃郁最特別嘅一樣嘢就係薯條上面佢真係會有啲黑松露既精華係上面就唔係剩係得嗰醬係黑松露咁簡單所以完全將薯條嘅價值再推高至於個主菜就要左牛扒牛扒自己就食開5至七成熟咁今次帶咗七成熟亦都唔會太老,仲要係充滿着肉味就算唔需要點汁已經食到牛嘅鮮味同埋非常之濃郁熱愛牛嘅朋友真係唔可以錯過

2018-11-14
  • 餐湯