2023-06-14 837 瀏覽
.唱K食乜好?@redmrhk (旺角).唱K🎤嘅時代係疫起過後 終於都叫做返嚟啦.. 係時候感受下青春回憶🤣..今次係假日去Red Mr 因為我哋係5pm前去 大概2pm 雖然係假期 但價錢都好合理..$178 per head只要你消費額滿$178 就ok同以前N字頭嘅消費方式唔係好一樣..簡單嚟講就係食飯 送K嘅概念我覺得感覺cp高d🤣.食物種類都唔算少.. 重點係價錢你會唔覺得因為係K房所以mark up得唔合理.. 咁價錢ok..又有K.. 食物質素even唔係太好 我都會接受..🤣實際如何呢?.👉韓式石鍋雞肉炒飯👉奶油草莓沙冰👉鰻魚玉子燒👉青檸氣泡水我覺得 全部都係合理範圍好過我預期🤣..尤其嗰玉子燒 鰻魚又真係大大塊足料...網上食評就唔算多 因為我諗大家都係主力唱K為主但如果真係需要卡路里資訊希望呢到幫到你‼️之前都有出過Cosmo(銅鑼灣Red Mr)嘅menu..如果大家有興趣 可以睇返之前嘅po.希望幫到大家回到青春年華之餘還能好好的控制diet🤣🤣阿門.#香港美食 #港式餐廳 #卡路里 #飲食記錄 #飲食控制 #營養 #健身 #健康飲食 #無添加 #減脂 #增肌減
唱K食乜好?
@redmrhk (旺角)
今次係假日去Red Mr
$178 per head
只要你消費額滿$178 就ok
同以前N字頭嘅消費方式唔係好一樣..
簡單嚟講
👉奶油草莓沙冰
👉鰻魚玉子燒
👉青檸氣泡水
我覺得 全部都係合理範圍
好過我預期🤣..
尤其嗰玉子燒 鰻魚又真係大大塊足料..
網上食評就唔算多 因為我諗大家都係主力唱K為主
但如果真係需要卡路里資訊
希望呢到幫到你
‼️
之前都有出過Cosmo(銅鑼灣Red Mr)嘅menu..
如果大家有興趣 可以睇返之前嘅po
希望幫到大家
回到青春年華之餘
還能好好的控制diet🤣🤣
阿門

#香港美食 #港式餐廳 #卡路里 #飲食記錄 #飲食控制 #營養 #健身 #健康飲食 #無添加 #減脂 #增肌減脂 #增肌 #減肥餐單 #減脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic旺角 #calorieswithmic西餐 #RedMr