2015-10-24 8944 瀏覽
又係放題時間,火鍋係牛骨湯底,好濃味,夠鮮甜,職員又不停加湯,服務好,而呢個元貝好新鮮,仲超抵食添,望落好大隻,入口不會有雪藏怪味,又滑溜溜 重點美國特級和牛登場啦! 肉色紅潤有光澤,入口香濃牛香同適量脂肪,圖片可見脂肪平均,滿口油香,super good,而且切得好薄,易熟,好味韓版飯團, 黑色好味d, 細細粒,泡菜辣辣几正,食多几粒都唔會滯呀!另外仲有呢個超級大隻海蝦,放入火鍋一陣就熟,加上本身就新鮮,所以好有咬勁,蝦肉感覺好有彈性,加上鮮甜湯底,好配合然後要介紹係豚肉,薄切得黎,肉色好潤澤,一落邊爐十秒即可食用,非常好食,又濃鮮豚味嘻嘻,韓國熊仔魚餅,好爽口彈牙,個樣又Q最後甜品時間,自製乳酪,放題有得整黎食,好有新意,如果食得甜既會好啱,我就鍾意佢個乳酸味,但甜度可稍為減減會更好,但的確好fresh!
嘻嘻,韓國熊仔魚餅,好爽口彈牙,個樣又Q