2024-05-04 36 瀏覽
🖤 呢間樓上餐廳都幾高私隱度,因為去到門口仲要撳鐘先開鎖入得😆 入到去燈光昏暗,黑色為主調,幾有情調。樓底都算高,坐落都幾舒服☺️ 🖤 飲品同埋食物Menu都比想像中多選擇👍🏼🖤 人氣醬爆魷魚 🦑 $88份量唔算多,但係整得又幾好食😝魷魚質感彈牙,醬汁惹味,令人一條食完接一條,作為小食滿分😋🖤 加拿大海膽意粉 🍝 $198平時好驚啲海膽有浸怪味,好彩呢度嘅海膽都好鮮甜😊 意粉醬汁好Creamy,每條意粉都掛到汁👍🏼🖤 西班牙黑毛豬配招牌蘋果燒汁 $208黑毛豬好好食🐖 肥瘦得宜,咬落有油香,超香口☺️ 如果薯條可以更脆一點就好了~🖤 Chocolate Angel 🍫 $108Chocolate + Baileys! 一聽呢個組合就知道係我最愛😜飲落去兩者配合得剛剛好,好滑口,少少甜又唔會太甜👍🏼🖤 Mango Shiso 🥭 $88呢杯就係Mocktail,無酒精的。飲品杯造型特別,飲落芒果味濃,加上少少紫蘇葉味,凍冰冰,消暑一流。🖤 如果想同朋友飲杯嘢, 食少少, 傾吓偈,我覺得上嚟Dark Leaf 都幾適合😊

🖤 飲品同埋食物Menu都比想像中多選擇👍🏼

🖤 人氣醬爆魷魚 🦑 $88
份量唔算多,但係整得又幾好食😝
魷魚質感彈牙,醬汁惹味,令人一條食完接一條,作為小食滿分😋

🖤 加拿大海膽意粉 🍝 $198

🖤 西班牙黑毛豬配招牌蘋果燒汁 $208

🖤 Chocolate Angel 🍫 $108
飲落去兩者配合得剛剛好,好滑口,少少甜又唔會太甜👍🏼

🖤 Mango Shiso 🥭 $88