餐廳: CAMPSITE (朗豪坊)
資訊:

話說其實我無試過去camping,無試過野外煮食😂今次黎旺角campsite有露營枱露營杯又有露營燒烤架,好似真係露營咁,我當自己去左camping ga🏕依度玩味十足,無論食物定環境定設備都有好多打卡位,啱曬我依d要求食野有得玩既食客😂烤原條魚 $198其實條魚唔係我燒,係職員係度即場燒,我企係度扮燒,又几得意喎😂魚燒得剛剛好,皮脆魚肉嫩滑!鑄鐵鍋廣島蠔飯 $168蠔大大隻又入味好新鮮又飽滿,飯滲左蠔香味好好味!脆皮啤酒豬手 $288豬手好大舊,最仲意佢脆皮得黎下層油脂好黏好多骨膠原感好香!可以切d肉用包夾住加埋醬料好美味!酸瓜沾上白醬超級好味,酸酸地好滋味!營火朱古力棉花糖夾餅 $88第一次燒棉花糖,第一舊著左火😂好快就燒到熔熔地就用餅夾住再淋上朱古力,好sweet好香!茉莉茶 $48(熱)倒落露營杯度飲茶別有一番風味!茉莉茶清香!
話說其實我無試過去camping,無試過野外煮食😂

烤原條魚 $198

鑄鐵鍋廣島蠔飯 $168

蠔大大隻又入味好新鮮又飽滿,飯滲左蠔香味好好味!

脆皮啤酒豬手 $288

營火朱古力棉花糖夾餅 $88

茉莉茶 $48(熱)

倒落露營杯度飲茶別有一番風味!茉莉茶清香!
2023-05-02
  • 烤原條魚