2017-03-06 1052 瀏覽
之前都去過這裡幾次,因都有D特別菜式試下,今次去發現多了週末同假日Brunch set.有多款唔同價錢嘅主菜選擇, 而且有包頭盆, 沙律,湯同飲品.我們選了澳洲和牛番茄讚岐烏龍麵同奶油蜆肉意大利麵. 首先講下頭盆的炭燒一口厚切煙肉, 有煙熏味, 因每份的部位都唔同, 一份半肥瘦剛好,一份比較多肥肉.煙三文魚沙律,菜比較苦. 澳洲和牛番茄讚岐烏龍麵的湯底同番茄素菜湯一樣, 不過和牛的牛味比較出, 奶油蜆肉意大利麵的份量比想像中大份, 味道都保持水準.飲品方面叫了凍檸檬鴛鴦試,其實係青檸加檸檬的茶, 茶味可濃d.大致上兩個set加埋一都係$250,算係抵, 而且唔使等位,又冇限時, 真係週末hea的好地方

2017-02-26