2022-07-16 658 瀏覽
 一直都好想試呢間韓式過江龍炸雞店🍗,外界一直都話幾好食,令我好期待佢嘅水準~之前週末就同屋企人一齊去旺角試吓😆餐廳地方唔大,但因為我12:00就去到,人比較少,都坐得幾舒服👍🏻同其他韓式餐廳一樣,餐廳內會不停播放不同Kpop喺歌,幾有喺韓國食炸雞嘅氛圍🤩  🍗<BBC-Linkle> $178 炸雞份量幾多,印象中都有十幾塊🥰旁邊配有原味乳酪有助解膩,炸雞外表撒滿芝士粉,外皮酥脆,味道的確幾惹味🤤可惜嘅地方喺肉質好嚡,好乾&韌🥺唔知係咪我地唔好彩定點,因為之前睇到網上推介,對佢讚不絕口,但有點失望,感覺有點言過其實......🧀<BHC Cheese Ball> $58 至於芝士波口感好似麻糬波波,內裏芝士食落喺甜甜地,仲可以喺度拉絲✨煙煙靭靭幾好食,個人比較鍾意呢款小食❤️

🍗<BBC-Linkle> $178

🧀<BHC Cheese Ball> $58