2008-12-22 3 瀏覽
一年幾次的舊同學聚會,因為我想食呢度,於是 suggest 下,大家都話 OK 餐廳給了我們一張 U 形大枱,鬆鬆的坐了 7 個人,出面加多 2 張椅,不過入將 U 形枱都幾難入,因為枱與 seat 位太窄了齊人叫o野食我們叫了︰Price @ eachBuffalo Wings (水牛雞翼)x 2: $68︰有少少辣,對於唔食得辣o既我覺得都 OK 不太特別,但可一試Potato Boats x 2: $68︰好味!好脆!自己未食已經遠遠聽到朋友咬落口的脆脆聲 Black Scallop x 1: $138︰因太多人,我只試了燒蝦,同 salad 一樣 normal 啦~ 我幾喜歡吃它的麵包,好似有合桃Tostada x 1: $108︰說是墨西哥燒雞 salad,但找不到燒雞 噢...找到了,原來是很小很小粒....不太值....Cod Roe x 1: $98︰明太子意粉好好味~~~yummy~~~到現在都念念不忘,一定要食!Carbonara x 1: $78︰好多人都讚這個意粉,但個人同幾個朋友都覺得明太子意粉比這煙肉忌廉意粉好味,因這比較膩....Apple Green

齊人叫o野食
我們叫了︰
Price @ each

不太特別,但可一試

噢...找到了,原來是很小很小粒....不太值....

Apple Green Crisp x 1: $48︰本人麻麻地蘋果的甜品,覺得蠻甜,不過個酥做得不錯,脆脆的!

Banana Turnover x 1: $48︰賣相幾靚,不過味道一般

整體不錯!
服務都幾好!