2021-11-20 112 瀏覽
話說以前讀書嗰陣時,成日一大班人去食任飲任食火鍋放題,一百幾十蚊,一大班人,食得開心。今晚同舊同學去重拾回憶,挑戰旺角劣食之塔創興既任食火鍋。唔好介意我咁講,創興嘅方向好明確,抵食夾大件,正所謂平靚正從來唔會同時出現。一開波食過中辣雞煲先,醬汁有味,雞完全冇味,意料中事。諗住食下雞先挑戰火鍋,以為雞煲都係任食,一問之下,要加$68先得半隻無味雞,我哋都係去食火鍋啦。反而之後火鍋叫嘅雞柳仲好食。我哋叫咗套餐C,聲稱有澳洲和牛,咁當然我哋係唔會有任何期望啦。澳洲和牛一到,仲肥過欣宜,好辛苦先揀到啲瘦嘅嚟食。反而安格斯牛小排就好靚,自家製響鈴都係非常好,有任飲藍冰,順滑嘉士伯。老實講,二,三百蚊,食個回憶,係低既!****************評分 : 6/10簡評 : 回憶加左3分
****************
評分 : 6/10