2021-01-23 484 瀏覽
🔹鳳雛燉雞🐥🥘 ($248)比較少食韓國菜嘅燉雞 所以我嘅期望幾高 但有少少失望☹️ 雞肉係無骨嘅 但唔係特別嫩滑😢 除咗雞肉之外仲有好多唔同嘅配菜 例如有薯仔、紅蘿蔔、洋蔥等等😄 最好食係底下嘅冬粉 好似薯粉咁煙煙韌韌 吸晒啲湯汁好入味👍🏻🥰 份量好多 而且我哋叫咗唔辣 食到中間已經覺得有啲油膩☹️😂😂評分: 🌟🌟/🔹海鮮煎餅🫓🦑🦐 ($98)呢個煎餅係我食過最唔好食嘅煎餅😂😂 第一啖食落去嚇親我 點解可以咁厚粉 而且一啲味都冇🌚 佢叫做海鮮煎餅 但係我淨係食到好少海鮮 淨係食到好厚嘅麵粉團😞評分: 🌟/🔹牛肉紫菜包飯🍙 ($78)飯捲算係成餐最好食嘅😂😂👍🏻 用嘅餡料都係平時飯捲嘅麻油飯+青瓜+蘿蔔+蛋絲+牛肉🤩 但紫菜略嫌太油同太淋☹️ 份量都幾多 所以我覺得幾抵食😄評分: 🌟🌟🌟
🔹鳳雛燉雞🐥🥘 ($248)
評分: 🌟🌟

🔹海鮮煎餅🫓🦑🦐 ($98)
評分: 🌟

🔹牛肉紫菜包飯🍙 ($78)
評分: 🌟🌟🌟