一試難忘😋 的煙韌魚麵🐟、炸魚無薯條 的魚事者於炮台山是餐廳有堂食,裝修都好靚,有我至愛的Tiffany Blue做主色🥰🍿現登陸 旺角 👍🥳🥳係飲食旺街花園街 近登打士街肥媽小食隔離,前租客係齊柏林熱狗店。旺角店專做外賣,除咗經典的小食例如魚燒賣、魚薯條、魚狗腸等,都有幾款主食,包括鴨絲魚麵撈、吉列豬扒魚麵撈 🍝等等,有分小份量及大份量,幾好👍下午買小份量的吉列豬扒魚麵撈、鴨絲麻辣魚麵撈、炸魚無薯條及無豬肉燒賣返公司開心Share😋 打開見紙餐盒好靚呀🥰炸豬扒鮮炸脆豬扒juicy唔會鞋,魚麵煙韌特別,同事都讚好味👍😋 自家製的桂花雪梨綠茶 清甜桂花味好香好味,好味就特別覺小支唔夠喉🤣🤭​夜晚同老公再去到試了炸魚狗腸🌭口感彈牙,甜甜地,沙律醬開胃🤤,煙肉碎惹味,仲有炸魚肉碎,係色香味俱全的小食👏。咖哩魚兵團,一串三塊的魚餅🍢, 咖哩好香,唔會辣,魚餅的肉質有口感😋新開張租客請我地飲少爺啤,分別是IPA啤酒🍻、咸檸伏特加🥤、麻辣伏特加🔥、#烏龍溝威士忌🥃。 有7-8%酒精成份,我哋揀咗頭兩款,咸檸較好飲容易入口,我酒量好淺,竟飲了不足一罐醉左😖🙈。#裝修靚有心思😍#壁畫未整遲D可打卡👏#

#裝修靚有心思😍
#壁畫未整遲D可打卡👏