入座即選2款鴛鴦湯底可選:台式麻辣鍋、蔬菜清湯鍋、胡椒豬肚鍋、芫茜皮蛋鍋、酸菜白肉鍋、馬拉沙爹鍋、西紅杮洋蔥海皇鍋、泰式冬蕯功辣我哋點嘅台式麻辣/馬拉沙爹鍋,可是只有樣, 又唔麻又唔香, 實際失水準雖然話是台式,但我覺得沒有太多台式食物,看介紹好似有好多台式小食, 但今天都沒有提供。這間餐廳,牛肉和豬肉, 脆肉鯇片,蝦和 鱔片等等的食品,是用 QR code 下單,但每次同款食物 只能點兩碟,但要等了半小時食物還未有, 店員建議我們重新再點餐才有食物送上, ,好失望,就要點完再點,有點麻煩甜品雖然連基本啫喱糖都無, 不過棉花糖即刻整,是此店唯一有些特色如果三五知己去慶祝生日,仲可以播生日歌,6位仲可以送生日蛋糕1片, 另外店員都親切有禮貌
入座即選2款
我哋點嘅台式麻辣/馬拉沙爹鍋,
可是只有樣, 又唔麻又唔香, 實際失水準

, 另外店員都親切有禮貌
炸物
牛排