2015-12-16 832 瀏覽
之前同朋友行街都經過黎度幾次,一直都想嚟試下,今晚終於有機會啦冬天幾凍都好,都要食D凍既甜品先得。夜晚十點幾門口都仲有好多人排隊,排隊既時候一路睇餐牌有好多款甜品都好吸引呀~ 排咗半個鐘終於有位啦~我地兩個人叫個兩個甜品Share嚟食,首先講下峰芒畢露芝士雪奶,有滿滿既芒果,芒果新鮮,唔會酸,又好大粒。入面加左cheese cake,芒果加cheese cake再加埋冰一齊食,口感超特別迷人草莓奶油雪糕吐司,厚厚既吐司上面加入大量既士多啤梨、奶油、士多啤梨醬同雪糕,賣相超吸引。士多啤梨唔會太酸,吐司鬆軟唔會好硬好難切開,微暖既吐司配上冰凍既雪糕,真係要快啲食,如果唔係會令吐司變淋
冬天幾凍都好,都要食D凍既甜品先得
峰芒畢露芝士雪奶
迷人草莓奶油雪糕吐司