睇左兩位師兄師姐嘅食評,食完我都有一句好認同,好彩佢係喺呢個位,如果唔係,一係就爆塲,一係就會貴到飛天。其實我都係睇到9點後有9折,呢個時間無咩鋪頭開,所以就禁訂位!👍🏻都係普通叫左五個小菜,欖角冰梅骨,油浸荀殼魚,啫啫通菜,砵酒蠔,蝦仁炒蛋,飲下啤酒咁,點知佢每個菜都同出面唔同😍冰梅骨,開胃,唔膩,肉唔會鞋,正!荀殼,已經小有,又大條,$188咋!外脆內滑!一定好食過上網search$1680/條個間🤣🤣🤣啫啫通菜,真係好惹味,好有鑊氣!(唔好睇少一個普通嘅菜,可以話係必試)砵酒蠔,隻隻都肥大,真係靚個啲,個汁襯埋的肥蠔,又係正既!蝦仁炒蛋,我見佢$148蚊我又試下!估唔到隻海蝦大到不得了!!😆,都未試過用咁大隻海蝦炒蛋!😂😂😂我見到忍唔住同侍應講,應該好小人會叫$148一個蝦仁炒蛋囉!但食過先知正!👍👍👍兩大兩小,白飯啤酒王老吉,8百蚊埋單。咁既質素,抵食又好味!正!希望佢維持到(但又唔想佢咁爆)🤣😂
冰梅骨,開胃,唔膩,肉唔會鞋,正!
砵酒蠔,隻隻都肥大,真係靚個啲,個汁襯埋的肥蠔,又係正既!
兩大兩小,白飯啤酒王老吉,8百蚊埋單。
咁既質素,抵食又好味!正!
希望佢維持到(但又唔想佢咁爆)🤣😂
2021-06-09