2022-09-12 139 瀏覽
平時鍾意行魚街 ,當日同小朋友出嚟行下~見到有喵喵cafe, 於是帶佢地上嚟坐下玩下貓🐈讚嘅地方係呢度所有喵喵都好可愛,全部都好平易近人~基本上任影任摸唔嬲~當日我地坐張枱仲有隻黑色喵趴左係度瞓覺唔走添~而且地方好大,係舒服嘅~至於要彈嘅地方真係數不清喇~唔知係咪新開,佢地係冇野食(鹹甜都冇)~只係有飲品order, 但味道就好普通~雖然飲品價錢平,但入場費貴~2大2小咁就成3舊水喇~不過價錢貴都算喇,佢地嘅staff愛心只限於對住自己啲喵喵~真心咁唔歡迎小朋友,就唔好一開始係門口同小朋友講一大堆規矩要佢地去遵守~直接寫「只招待13歲以上人仕」就算喇~一踏入去都未坐低已經好令人唔舒服~唔知係咪個日下晝又冇乜人喇~全世界staff 嘅目光都注視住我地呢枱~就係因為我有小朋友,我會形容為係「👀比人監視」~嚟cafe坐為舒適,但慘過坐監~跟住小朋友稍為離開大人少少距離🤏🏻行出左啲望一望啲喵喵🐈我地大人就好似「十惡不赦」咁喇,比佢地啲staff 黑面式走嚟再講多次啲「所謂規矩」~即係咁喵喵同小朋友都可以好和平共處~既然比得小朋友入內,佢地staff嘅愛心唔應該只係對住啲貓~好簡單咁比個笑容,其

平時鍾意行魚街 ,當日同小朋友出嚟行下~
見到有喵喵cafe, 於是帶佢地上嚟坐下玩下貓🐈

讚嘅地方係呢度所有喵喵都好可愛,全部都好平易近人~
基本上任影任摸唔嬲~
當日我地坐張枱仲有隻黑色喵趴左係度瞓覺唔走添~
而且地方好大,係舒服嘅~

至於要彈嘅地方真係數不清喇~
唔知係咪新開,佢地係冇野食(鹹甜都冇)~
只係有飲品order, 但味道就好普通~
雖然飲品價錢平,但入場費貴~
2大2小咁就成3舊水喇~
直接寫「只招待13歲以上人仕」就算喇~
一踏入去都未坐低已經好令人唔舒服~
唔知係咪個日下晝又冇乜人喇~
全世界staff 嘅目光都注視住我地呢枱~
就係因為我有小朋友,我會形容為係「👀比人監視」~
嚟cafe坐為舒適,但慘過坐監~
跟住小朋友稍為離開大人少少距離🤏🏻
行出左啲望一望啲喵喵🐈

即係咁喵喵同小朋友都可以好和平共處~
好簡單咁比個笑容,其實成件事已經可以好好多~