2024-01-01 312 瀏覽
趁放假,去下近期人氣(多人排隊) 嘅蜜雪冰城試下。。。去到唔太多人,排左一陣就到我地,之前未來過,諗住睇下餐牌,但係要去到收銀機前先睇到,好快好急咁就點左promotion 嘅兩款飲品。。排隊買完嘢飲,之後又去商場入面等拎嘢飲,等左唔太耐就拎到。。。。今次叫左滿杯百香果同芋圓葡萄🍇,一杯$15 ,一杯$17 ,都幾平。。。。貪平原來真係無好,唔知係咪係咪因為我叫左少甜走冰,兩杯都好難飲。。。難飲到我唔知點形容。。個味勁奇怪,飲左1/3 杯,真係頂唔順掉左。。計返飲左條數,原來$15 同$17 都幾貴。。。🤮🤮🤮唔知係咪我叫錯,我見都多人食雪糕,不過我應該唔會再試,受唔起衝擊。。。