2018-01-31 161 瀏覽
即興約左一位女性朋友食tea傾野,唸住搵間近公司,同環境好d既餐廳試下。上openrice 就搵到花花世界見網上店內既相都好靚,就book去試下。當日係平日,下午2:30,客人唔太多,除了我們,仲有兩檯客人。店員安排我地坐一個好有特色的花花椅位置,影相真係好靚之後,店員有介紹一下餐牌,最後我同朋友點了一份lunch set 同tea set 食 ,餐牌如下 ,價錢都唔係太貴最後叫了牛扒意粉 及 雞翼西多士沙律tea set都可以,不過無唸過西多士入面內藏了士多啤梨醬,呢個總算係我今日既驚喜(因為我不太食士多啤梨的,但餐牌沒有說明) ,不過都唔緊要,味道都ok ,友人都食得津津有味但牛扒意粉,就很一般,味道尚可,7成熟都做得到,但有點軔,同有根係呢方面差左dd ,希望餐廳可以留意番啦
上openrice 就搵到花花世界
見網上店內既相都好靚,就book去試下。

最後叫了牛扒意粉 及 雞翼西多士沙律

係呢方面差左dd ,希望餐廳可以留意番啦

2018-01-29