2017-07-10 856 瀏覽
今日朋友介紹呢間cafe, 個位置都幾神秘。沒有大招牌只有大閘一張小貼紙。一入門口就見到好多懷舊既擺設,家居用品。牆上畫左幾個被惡搞既政治人物,感覺幾特別同有心思。黑松露蝦意大利飯個賣相真係幾好吸引😍 不過小弟唔食蝦未算好吸引到我。不過加左黑松露真係好香,d飯煮得幾cream 又唔算好硬。挪威三文魚柳呢個菜一放低就差唔多比人清曬咁濟,想食多舊試清楚個味都冇機會😭 第一次係cafe 食燒三文魚柳,感覺幾滑同幾特別。 有機會想試下加少少檸檬汁唔知會點呢。海鮮帶子意粉呢個汁真係幾好味,少少酸有d似大排檔炒蜆既感覺。小食拼盤特別推介個雞翼,好似加左椒鹽。好滿足😍水果茶開頭以為只可以簡一種水果,點知全部都有😂 即係什果茶。始果夜晚怕飲咖啡訓唔著,可以試下。凍薄荷朱古力唯一不足就係份量少,太多人未必分到。Btw 呢到好似可以book 位嫁

黑松露蝦意大利飯

挪威三文魚柳

海鮮帶子意粉
呢個汁真係幾好味,少少酸有d似大排檔炒蜆既感覺。

小食拼盤
特別推介個雞翼,好似加左椒鹽。好滿足😍

水果茶
開頭以為只可以簡一種水果,點知全部都有😂 即係什果茶。
始果夜晚怕飲咖啡訓唔著,可以試下。

凍薄荷朱古力

唯一不足就係份量少,太多人未必分到。
Btw 呢到好似可以book 位嫁