2022-08-01 384 瀏覽
🍽 立鮨 (富達大廈) 📍地址: 旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖💰只供參考💰人均$100-$200😋眼闊肚窄系列立鮨@旺角用app提早卜位有8折優惠卜左2個位 最後3個人食 原先以為得指定產品有折 諗住費事煩唔用優惠碼服務員介紹果陣好好人 細心提我地係全單8折 實在令我又驚又喜 絕對加分👍🏻軍艦同三文魚手卷 塊紫菜超級脆 必需比個榮譽大姆指👍🏻芥辣八爪魚🐙 芥辣味唔會攻鼻 八爪魚夠大粒同新鮮食完第一round 追加左辣味帶子軍艦 啲帶子多到就嚟爆出黎咁 上碟一刻抑壓唔住內心嘅興奮 忍唔住大聲讚嘆出嚟 唔小心嚇親上菜既師傅 依家諗反都有啲唔好意思😅食落口令我更加驚喜 估唔到啲辣汁同帶子味係咁夾 原本飽飽地嘅我都忍唔住食晒兩舊赤貝同埋帶子壽司都好新鮮 赤貝好香柚子汁味同行者叫左個火炙帶子比火燒一燒 啲帶子好似大粒啲咁 果然格隔既飯係香啲😂北寄貝壽司 唔知係太飽食唔落定點 覺得好似冇乜味三文魚壽司令我有啲意外 佢上面放左少少蒜蓉 夠曬刺激味蕾 甜蝦同埋赤蝦壽司就麻麻哋好似唔係好新鮮咁小食類 都幾出色馬糞海膽豆腐海膽夠新鮮 同埋豆腐好滑三文魚子玉子燒玉子燒好香蛋味 不過不失 整體都算
🍽 立鮨 (富達大廈)
📍地址: 旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖

💰只供參考