2021-07-16 805 瀏覽
好簡單,純粹因為太太想食下日本野,又屎忽痕不如放題啦咁,結果就悲劇左,真係畢生難忘⋯仲因為佢本身係打住黃店名頭,當支持下咁啦,但黃店都比少少質素好嗎裡面5好講咩位置舒5舒服?服務好5好?衛5衛生之類?價錢貴5貴?但肯定5算平!我淨係講食物簡單到刺身壽司,刺身5新鮮,算。壽司可以舊飯好似白飯無味,仲又好似臭左咁⋯咩玩法😞仲要開頭整個咩火鍋果D,成個鹹到食5到,食到懷疑人生⋯試埋天婦羅炸物⋯真係就快想大大聲係個場到‘小’出黎😂連麵鼓湯都做5好既餐廳,真係5識講,連個咩新鮮水果都可以臭既⋯絕望到係連你仲要點咩食好都諗5到既極致放題體驗,未夠鐘都已經走左最好食係燒菠蘿,最好飲係罐裝飲品😂其他我已經無勇氣試,真係垃圾到突破宇宙擊穿銀河系!!🥲各位勇者,祝君安好。

我淨係講食物
簡單到刺身壽司刺身5新鮮,算。壽司可以舊飯好似白飯無味,仲又好似臭左咁⋯咩玩法😞

最好食係燒菠蘿,最好飲係罐裝飲品😂
其他我已經無勇氣試,真係垃圾到突破宇宙擊穿銀河系!!🥲

各位勇者,祝君安好。
2021-07-16
  • 燒菠蘿