2017-01-09 842 瀏覽
以前經常來吃,覺從轉手後待應態度差了已少來,今天中午來一試,待應態度一樣囂張,門口,中間及最入都各有兩人空位,入去見侍應在入單入了分幾鐘,到佢入完行來問佢有冇位,就咁一句"暫時冇位",我指住最入,佢話果度係6人位,fine, 中間又話唔得,都算,跟住見有個類似店長既人行左出來,我問呢位疑似店長,咁呢度呢(門口),因為係卡位有兩人坐了單邊,其中一個顧客已指住對面空位講話"冇人架",估唔到佢都係答我"唔得!",鋪外只有四名學生等位,最後我地都係決定不會再來了,其實對上一次來食已經覺得食物質素大不如前,意粉熟過頭汁又淡左,塊豬都冇以前咁脆了(幅相係上次約三星期前影落的)。想食既朋友要有受侍應氣既心理準備喇。
影落的)。想食既朋友要有受侍應氣既心理準備喇。
黑松露烤豬意粉
2017-01-09